Hi! Put your welcome address here. If you have time, please check my website : http://stuckmuffin.info. See You There!
Disclaimer
Welcome to my blog. Before anything else please follow these rules : No ripping, spamming, and any type of childish acts. Respect is a must. Best-viewed with screen resolutions 1024x768. Enjoy your stay and have fun!
put your site stats here
bold,italic,underlined
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME
Put Your profile Here. Make it simple and not fugly okay? as long as it is catchy, its okay! :D say what you wanna say,say what you wanna say,say what you wanna say!

Doing...
Feeling : _______
Eating : _______
Doing : _______
Watching : _______
Listening to : _______

Tagboard
Shout mix or cbox? abything just decide for yourself. width="210px"for sure ;)
Daily Reads
Cynna | Cynna | Cynna | Cynna | Cynna

Rotten Things
Mac 2010 | April 2010 | Julai 2010 | Ogos 2010 | September 2010 | Oktober 2010 | Disember 2010 | Ogos 2011 | September 2011 |

S a h a b a t dan K a w a n
hari minggu yang memenatkan dan sangat best
Teman Seperjuangan
debat antara kelas - Kemerdekaan asas Kemajuan
realize
benda paling ana inginkan..
ramadhan tidak lama lagi
susah .. cubaan dari Allah
Program Aku Jiwa Pahlawan
keistimewaan menjaga solah dan seksaan meringankan...

Music
Music Here!

Kedai bicycle ''STOCK CLEARANCE''
Written at Rabu, 20 Oktober 2010 | back to top

seperti yang pernah ana catatkan dalam post yang lepas, barang atau benda yang paling ana mahukan adalah 'Sebuah basikal'.
ada satu kedai basikal BMX Bicycle(lebih kurang). kedai tu sekarang tengah stock clearance. setahu ana,stock clearance tu di jual separuh harga. hampir setiap petang ana naik bas,akan lalu depan kedai tersebut. buka langsir bas, tengok basikal2 yang ada kat situ sambil berangan 'alangkah bestnya kalau ana ada sebuah basikal,setiap hari minggu pergi kedai runcit beli coklat ..'

ana pernah terfikir untuk ajak ayah pergi kedai tu,sebab tengah 'murah' kan. sebelum ni pun pernah,ana ajak ayah pergi kedai tu sekali ambil ana dekat sekolah sbb ada kelas tahfiz tapi ayah x bagi sebab dah petang sangat,jadi ana tengok je lah basikal2 tu dgn sedih hati. tapi pada hari ini, ayah bagi pergi kedai tu,saja nak tengok2 harga basikal. alangkah terkilan dan terlerainya ke happy an ana, kedai tu tutup.. jadi ana tengok je lah luar kedai tu dengan geram hati ==' oh my broken heart!

JIWA KU SEDIH DAN KOSONG IMPIKAN SEBUAH BASIKAL


Yang Benar,
LATIFAH MAISARAH =_= --> :)